Pentru toti si toate

17 feb. 2015

Unii barbati iubesc mult,altii multe !



Bărbați sunt de toate felurile. Fideli sau mai fluturatici, de încredere sau falși în cuvinte, goi în fața unei femei sau goi la suflet. Diferența o face modul unui bărbat de a răspunde provocărilor, modul de a trata o femeie și greutatea faptelor sale. Un bărbat care se respectă va iubi frumos, iar dacă nu va iubi cel puțin va ține la femeia de alături. Un bărbat care își cunoaște valoarea nu va alerga din așternut în așternut, încălzind paturi străine și nu va aduce în patul său o mie de femei, încălzind trupuri mai reci sau mai calde, dar nu și suflete. Un bărbat cu valori și viziuni de viață stabile va ști că ceea ce ai alături te reprezintă, femeia lângă care te trezești dimineața îți reflectă felul de a iubi și numărul femeilor demonstrează ce contează pentru tine și mai ales cine. Un bărbat corect va iubi corect.


Atât de mulți se cred bărbați și atât de puțini sunt astfel în fiecare zi și cu orice ocazie. Unii maschează sub iubire o poftă nebună pentru sex și cu asta cuceresc suficiente femei. Unii mint frumos. Unii se vând prostește. Iar unii iubesc cu adevărat. Lor nu le ajunge o viață să-și demonstreze dragostea pentru omul lor, pentru femeia iubită. Să fie om de încredere în casă și alături de prieteni. Să știe prețul cuvintelor și costul unor fapte. Să priceapă valoarea unei vieți trăită lângă o femeie și valoarea ei trăită lângă mai multe. Iar femeile uneori aleg orbește, dependende de-un cuvânt spus la timp sau de niște pofte de moment. Însă adevărata valoare a unui bărbat o înțelegi nu în momente de plăcere, nu în momente de suferință, bucurie și nici la nevoie. Dar oricând.

Pentru că așa sunt ei bărbații, de încredere. Anume ei vor dori femei pe măsură, iubire pe măsură, o familie pe măsură. Restul își vor risipi ani pe plăceri, pe minciuni și lucruri de nimic. Diferența o vor face anii. Cei corecți vor avea alături o familie frumoasă, cei care au greșit vor căuta liniște în brațele unei femei de bani gata. Dar numai liniște nu vor găsi. De asta ca femeie, ai grijă pe cine alegi. Pentru că în acel moment realegi pe tine.

Unii bărbați iubesc mult, alții iubesc multe. Ai grijă pe cine alegi .

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.