Pentru toti si toate

3 iun. 2014

Cum seduci un barbat in functie de zodie

Barbatul Berbec:Ca sa seduci un barbat Berbec trebuie sa tii cont de provocarile lui si sa joci dupa regulile lui. El se indragosteste imediat, dar trebuie sa fii atenta, ii trece la fel de repede. Trebuie sa-i dai de inteles ca il placi, dar trebuie sa-l faci sa inteleaga ca te poate obtine greu. Intrati intr-un joc al vostru!
Barbatul TaurBarbatul Taur nu se lasa cucerit greu, insa trebuie sa stii cateva trucuri sa-i intri in gratii. El adora mancarea buna – pregateste-i o cina romantica ; ii plac mirosurile placute – parfumeaza-te discret. In relatia cu o femeie, sexualitatea este pe primul loc.

Barbatul GemeniBarbatul Gemeni se lasa mai greu de cucerit, dar nu e imposibil. El adora comunicarea, oamenii inteligenti, iar stimularea mentala ar fi un criteriu de seductie. Nu trebuie sa-ti bati capul foarte mult cu imbracamintea, pentru el conteaza ce spui si ce gandesti.

Barbatul RacBarbatul Rac este o persoana mai sensibila, iubitoare si familista. Il poti cuceri fiindu-i alaturi in momentele grele, prin vorbe calde. Incearca sa-i cunosti familia si sa-i arati ca si tu esti familista. Incearca sa nu-l contrazici, iar daca se infurie, nu reactiona intr-un mod negativ.

Barbatul Leu Barbatul Leu ii place dragostea si adora sa fie indragostit. Ca sa-l seduci, trebuie sa ii dovedesti ca ai clasa, sa te comporti impecabil, cu o tinuta bine aleasa. Incearca sa nu-i trezesti nicio gelozie, sa-i fii loiala si sa nu-l tradezi. Nu-l contrazice si evita o confruntare cu el.

Barbatul Fecioara : Se stie ca Fecioarele sunt obsedate de ordine si curatenie. Asadar, primul pas spre seductie este sa-i respecti nevoia de ordine si disciplina. Intr-o relatie cu un barbat Fecioara tu trebuie sa faci primul pas, el se considera, mai degraba, un vanat. Nu intarzia la intalniri si nu te machia strident.

Barbatul Balanta : Barbatul Balanta iubeste frumosul si tine mult la imaginea lui. Trebuie sa te imbraci frumos, sa mirosi bine, sa fii educata si sa dai dovada de bun gust. El iubeste toate lucrurile acestea, ba chiar se consulta si cu cineva apropiat in astfel de decizii. Invita-l la o cina in doi, unde nu trebuie sa lipseasca mancarea buna, lumanarile si muzica in surdina.

In Puff

Barbatul Scorpion : Ca sa-l cuceresti pe barbatul Scorpion, trebuie sa-i daruiesti sufletul tau. Este un semn zodiacal profund si iubeste dincolo de limite. Pentru el, atractia fizica este foarte importanta. Daca ai reusit sa-l atragi din prima, esti a lui. Trebuie sa fii atragatoare, sa-l privesti in ochi si sa-i zambesti frumos.

Barbatul SagetatorBarbatul Sagetator iubeste calatoriile si aventurile. Cu siguranta il vei cuceri daca te arati atrasa de drumetiile pe munte, saritul cu parasuta sau alte sporturi extreme. Daca emani mult sex-appeal, il vei cuceri imediat. Acorda-i libertate, nu-i adresa reprosuri si sustine-l in eplinirea viselor.

Barbatul Capricorn : Pentru barbatul Capricorn, profesia si cariera conteaza foarte mult. Ii plac femeile destepte, imbraca-te bine si cu o educatie aleasa. Incearca sa te comporti exemplar in societate, el pune pret mare pe acest aspect. Fa-l sa se simta admirat, iubit si respectat.

Barbatul Varsator : Ca sa-l cuceresti pe barbatul Varsator, trebuie sa-i acorzi libertate. Daca nu vei tine cont de acest aspect, vei pierde din start. El este un visator si trebuie sa intri in lumea lui si sa-l intelegi. Arata-te interesata de proiectele lui sau de planurile lui de viitor. Trebuie sa dai dovada si de inteligenta, ii place sa fie stimulat din punct de vedere intelectual.

Barbatul Pesti Barbatul Pesti este in cautarea sufletului-pereche. Pentru a-l cuceri, trebuie sa fii romantica cu el, sensibila si tandra. Ii place sa afle multe lucruri despre tine, deci nu incerca sa fii secretoasa. El asteapta sa fie ghicit, cunoscut, descoperit.

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.